Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

Om oss

Välkommen till Itex Rental

Vi garanterar dig en kundupplevelse utöver det vanliga med maskiner, verktyg och utrustning av högsta kvalitet. Vi på Itex Rental har lång erfarenhet inom byggbranschen och arbetar engagerat med att hitta optimala lösningar för dig som kund. Samtliga medarbetare är handplockade och besitter stor kunskap. Vi tror på ett nära och långsiktigt samarbete med dig som kund och är måna om att du får uppleva en effektiv process från start tills du färdigställt ditt projekt. Vår maskinuthyrning består av ett brett men noga utvalt sortiment av maskiner och tillbehör med hög kvalitet. Samtliga maskiner är kvalitetssäkrade och underhålls löpande för att alltid leverera på topp för dig som kund. Vi ser fram emot att inleda ett samarbete med dig! Nedan kan du bland annat läsa mer om företaget under VDn har ordet, lediga tjänster, vårt miljöarbete samt uppdaterade prislistor

VDn har ordet

Vi värdesätter alltid kvalitet och pålitlighet och det gäller alla maskiner, verktyg och utrustningar som vi hyr ut. Vi har alltid våra kunders behov i fokus.

Läs mer ➞

Lediga tjänster

Är du en driven, utåtriktad och nyfiken person som söker nya utmaningar hos ett företag som satsar framåt? Då skall du inte
tveka att kontakta oss.

Läs mer ➞

Miljöarbete

Du har valt att anlita ITEX Rental. Det är vi stolta över! Vi jobbar dagligen med att anpassa verksamheten så att den påverkar hälsan och miljön så lite som möjligt.

Läs mer ➞

Trygg försäkring

ITEX Rental förmedlar en hyrförsäkring som vi erbjuder alla våra hyrkunder för att du inte skall få problem vid eventuell skadehändelse.

Läs mer ➞

Våra hyresvillkor

Allmänna Hyresvillkor för hyra av Hyresobjekt från ITEX Rental AB.

SRAH 19 (svensk version) ➞
SRAH 19 (engelsk version) ➞

Leverantörsfakturor

Våra fakturaadresser

Läs mer ➞

ITEX Magasin

Tidningen om företaget som är proffs på maskinuthyrning. Du hittar alltid det senaste numret här.

Läs ITEX Magasin ➞

Prislista 2023

Välkommen till våra depåer som finns på Enköpingsvägen 150 i Järfälla och på Mamrevägen 21 i Spånga. Här hittar du vår senaste prislista.

Ladda ner ➞