Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

Hyra maskiner

Hyra maskiner

Är du i behov av att hyra maskiner? Då har du hittat helt rätt!

Vår maskinuthyrning rymmer ett flertal olika produkttyper och modeller inom samtliga kategorier. Att hyra maskiner är fördelaktigt ur flera aspekter – det blir både kostnadseffektivt i längden och säkerställer att du endast har maskiner som aktivt används för varje projekt. Våra maskiner är av moderna och kvalitetssäkrade då vi genomför regelbundna kontroller vilket blir ett tryggt kvitto för dig som kund. Vi har stor erfarenhet inom byggbranschen och är måna om att du som kund får rätt hjälp genom hela processen, från val av maskin till färdigställt jobb.

Nedan kan du läsa mer om våra olika maskiner, utrustning och tjänster. Kontakta din närmaste depå för komplett sortiment och information om tillgänglighet samt prisuppgifter.

Behöver du ljus & värme i vinter?

Oavsett om du behöver belysa en byggarbetsplats, ett evenemang eller en parkeringsplats, så har vi rätt utrustning för dina behov. Vi har också effektiva och miljövänliga värmekällor som kan hålla dig och dina kunder varma i kylan. Just nu får du hela 25% rabatt på din första hyra inom sortimentet värme och belysning. Erbjudandet gäller till och med den 31 december och kan inte kombineras med andra rabatter eller avtal. Ange koden VINTER23 vid din bokning, vi hörs!