Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

Hyra skylift i Stockholm – Uppnå nya höjder i din arbetsprocess

Vi erbjuder ett välsorterat utbud av skyliftar. För att säkerställa att du får den mest kostnadseffektiva och lämpliga lösningen, rekommenderar vi dig att rådgöra med oss baserat på dina specifika behov och projektomfattning. Vi erbjuder uthyrning för enstaka arbeten eller under längre projekt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och ditt företag!

Varför ska du välja ITEX?

Med oss får du tillgång till en välsorterad maskinpark med liftar anpassade för en mängd olika behov och projekt. ITEX sätter dig som kund i fokus och strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som maximerar effektiviteten i ditt arbete, samtidigt som säkerheten alltid prioriteras. Här hittar du välservade, moderna och effektiva skyliftar, släpvagnsliftar, saxliftar och pelarliftar både för utkörning eller egen upphämtning.

Vi strävar efter att vara mer än bara en leverantör. Vi är din strategiska partner som ser till helheten i ditt projekt. Genom att välja ITEX – väljer du en smidig arbetsprocess utan onödiga stopp eller flera vändor. Vi förser dig med rätt utrustning från start, vilket inte bara sparar tid utan även kostnader.

Kontakta oss om du vill hyra skylift
Telefon: 08-29 20 20.

Vår uthyrning av skylift

Vi erbjuder trygga hyresvillkor och heltäckande försäkringar för samtliga av våra liftar som du enkelt tecknar när du hyr hos oss. Liftarna är nya och välservade för att säkerställa hög effektivitet. Du bokar smidigt din maskin här och du avgör själv om du önskar transport eller vill hämta upp liften själv. De flesta av våra liftar går smidigt att hämta upp själv! Är du osäker på vilken skylift som passar ditt uppdrag, tidsåtgång eller andra aspekter kring arbetet? Ring våra kunniga medarbetare så guidar vi dig till rätt val!

Så väljer du rätt typ av lift för ditt arbete

Att välja rätt typ av skylift för ditt arbete beror på flera faktorer såsom arbetshöjd, arbetsmiljö och typ av uppdrag som ska utföras. Saxliftar är stabila och lämpliga för både inom- och utomhusbruk men har en begränsad höjd. Bomliftar erbjuder flexibilitet för att nå svåråtkomliga platser medan släpvagnsliftar är portabla och lämpliga för mindre arbetsplatser. Billiftar används för fordonreparation och underhåll, medan pelarliftar lämpar sig bra för underhålls- och reparationsarbeten inomhus. Varje lifttyp har sina specifika fördelar och användningsområden, så det är viktigt att överväga dessa när du väljer skylift för ditt nästa projekt.

Bli behörig liftförare och få ett utbildningsbevis med ITEX

ITEX erbjuder en heltäckande liftutbildning för dem som vill hyra skylift och behöver rätt kompetens för att hantera dessa mobila arbetsplattformar säkert och effektivt. Enligt Arbetsmiljöverket är det krav på att samtliga parter som använder mobila arbetsplattformar skall inneha en dokumenterad utbildning styrkt av ett utbildningsbevis.

Investera i dina anställda med en heldagsutbildning

Utbildningen är avgörande för alla som arbetar på höga höjder, oavsett om det är inom bygg, underhåll eller installation. Med ITEX får du lära dig hur man hanterar en skylift korrekt samt viktiga säkerhetsprotokoll som skyddar både användare och omgivning under en heldagsutbildning. Läs mer och boka här!

Fördelar med att hyra entreprenadmaskiner

Att hyra liftar eller andra entreprenadmaskiner erbjuder flera fördelar för dig som kund, speciellt för företag som deltar i stora byggprojekt. Nedan listar vi de främsta fördelarna:

Kostnadseffektivitet
Att hyra en skylift kan vara mer ekonomiskt fördelaktigt än att köpa en ny, speciellt för kortvariga projekt som inte kräver regelbunden användning av specifik utrustning. Detta eliminerar kostnader för underhåll, förvaring och kapitalbindning som annars är associerade med att äga maskiner.

Tillgång till modern teknik
Genom att hyra får du tillgång till de senaste och mest avancerade liftarna på marknaden utan att behöva investera i ny utrustning varje gång en uppdatering blir tillgänglig.

Flexibel uthyrning
Hyrning ger flexibilitet att välja rätt maskin för specifika behov och projekt, vilket kan variera i både storlek och omfattning. Detta gör det möjligt att anpassa utrustningen efter ditt projekts specifika krav.

Slipp underhållsbekymmer
När du hyr maskiner slipper du tänka på underhållning och reparationer, vilket minskar ansvaret för dig som kund.

FAQ – Vanliga frågor om att hyra skyflift i Stockholm

När du överväger att hyra skylift i Stockholm finns det flera viktiga aspekter att ta hänsyn till såsom budget, liftens räckvidd, olika typer av liftar och utbildningskrav. Nedan har vi samlat några vanliga frågor i samband med uthyrning.

Vad kostar det att hyra en skylift?

Kostnaden för att hyra en skylift varierar beroende på typ av lift, hyrestid och transport. För specifika priser och lösningar som passar ditt uppdrag är det bäst att kontakta oss direkt för en offert!

Hur stor grävmaskin behöver man?

Storleken på grävmaskinen du behöver beror på ditt projekts natur och omfattning. Mindre projekt på en privat trädgårdstomt kan klara sig med minigrävare på 2 till 3 ton, medan större anläggningsarbeten och bygguppdrag kan kräva maskiner som väger upp till 6 ton eller mer. Det är viktigt att noggrant överväga ditt projekts krav för att välja en maskin med lämplig kapacitet och storlek. Vi rådgör gärna med dig vilken maskin som passar för just ditt arbete.

Behöver jag en liftutbildning?

Ja, det krävs utbildning för att säkert kunna hantera en skylift och andra mobila arbetsplattformar. En liftutbildning täcker både praktiska och teoretiska aspekter av säker användning, inklusive daglig tillsyn, riskanalys och förståelse för arbetsmiljölagen. Efter avslutad utbildning erhålls ett liftkort som är giltigt i 5 år innan en kortare repetitionskurs behövs.

ITEX erbjuder kursen Mobila arbetsplattformar som sker i våra utbildningslokaler alternativt på plats hos dig som kund. Vår utbildning följer standarden SS-ISO 18878:2013 och AFS 2006:6 § 29 vilket är ett grundkrav för liftutbildning.

Hur högt når en skylift?

Skyliftar erbjuder stor flexibilitet med sin förmåga att nå svåråtkomliga platser. Liften kan variera i räckvidd men med vissa modeller går det att nå upp till 60 meter, vilket gör den till ett mångsidigt val för en rad olika arbetsmiljöer.

Vad är en saxlift?

En saxlift är en typ av mobil arbetsplattform som använder korsade metallarmar för att lyfta plattformen vertikalt uppåt. Saxliftar är kända för sin vertikala lyftkapacitet och stabila plattform, vilket gör dem idealiska för arbete inomhus eller på jämnt underlag. De kan nå höjder upp till cirka 30 meter beroende på modell.

Så går det till att hyra skylift

Du väljer skylift

Behöver du hjälp finns vi snabbt till hands! Vi hyr ut maskiner i hela Stockholm.

Du väljer datum och bokar enkelt din lift

Bokning sker vardagar måndag-fredag mellan 06.30-16.00

Vi levererar eller du hämtar

Vi kontaktar dig när leveransen är på gång, vill du själv hämta upp din skylift med släp
går det bra!

Ditt arbete genomförs

Vi hämtar upp liften efter avslutat arbete alternativt lämnar du själv in den!

Vi ser fram emot att höra från dig!

    RING OSS 08-29 20 20