Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

Hyra grävmaskin i Stockholm – Hos oss säkerställer du en smidig och effektiv arbetsprocess

I vår maskinpark i Stockholm har vi flera olika modeller anpassade för olika uppdrag. Behöver du rådgivning kring val av grävmaskin är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder uthyrning för enstaka arbeten eller under längre projekt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och ditt företag!

Varför ska du välja ITEX?

Vår kärnkompetens ligger i att tillhandahålla ett brett sortiment av nya och högkvalitativa grävmaskiner som passar för en mängd projektformer med olika omfattning och krav. Från kompakta grävare för mindre trädgårdsprojekt till större maskiner för omfattande anläggningsarbeten, erbjuder vi maskinlösningar som är anpassade för att maximera din arbetsflödeseffektivitet.

Vi strävar efter att vara mer än bara en leverantör. Vi är din strategiska partner som ser till helheten i ditt projekt. Genom att välja ITEX – väljer du en smidig arbetsprocess utan onödiga stopp eller flera vändor. Vi förser dig med rätt utrustning från start, vilket inte bara sparar tid utan även kostnader.

Kontakta oss om du vill hyra grävmaskin
Telefon: 08-29 20 20.

Våra grävmaskiner

Snabbhet är vårt signum

Tid är en kritisk faktor i projektledning, därför strävar vi efter att ha utrustning snabbt på plats vid bokning. Dessutom erbjuder vi omfattande support och kompetent service för att lösa eventuella problem som kan uppstå under uthyrningsperioden, vilket minskar risken för driftstopp och bidrar till projektets kontinuitet. När du hyr grävmaskin hos oss är vårt mål att hålla ditt projekt i rullning utan onödiga avbrott.

Valet av rätt grävmaskin påverkar hela din logistikkedja

Att ha rätt utrustning på plats är avgörande för att effektivisera arbetskedjan inom alla typer av företag och branscher. Det kan dock bli extra kritiskt vid större byggprojekt där det finns snäva deadlines och flera parter att ta hänsyn till. Hos ITEX ser vi helheten i dina projektbehov och guidar dig till rätt val av grävmaskin anpassat för just ditt arbetsprojekt. Vårt engagemang för kundtillfredsställelse och vår strävan efter att ständigt förbättra våra tjänster gör oss till ett fullserviceföretag som du kan lita på. Genom att betrakta hela verksamheten som en enhet och fatta välgrundade beslut i varje led av produktionskedjan kan ditt företag uppnå betydande effektivitetsförbättringar och kostnadsbesparingar. Vi på ITEX arbetar med stort engagemang för att just ditt företag ska nå sin fulla potential.

Låt vår expertis maximera dina resultat

Genom att ta ett helhetsgrepp om ditt behov och rådfråga oss kring val av maskin kan du optimera samtliga arbetsprocesser. Kontakta oss direkt på 08-29 20 20.

Våra grävmaskiner

Vi erbjuder ett brett utbud av grävmaskiner med trygga hyresvillkor och heltäckande försäkringar som du enkelt tecknar när du hyr hos oss. Våra grävmaskiner är nya och välservade för att säkerställa hög effektivitet. Du bokar smidigt din maskin här och vi levererar till dig. Mindre maskiner går att hämta med släp med behörighet avseende körkort och dragbil. Är du osäker på vilken maskin som passar ditt uppdrag, tidsåtgång eller andra aspekter kring arbetet? Ring våra kunniga medarbetare så guidar vi dig till rätt grävmaskin!

Hyr grävmaskin upp till 1.1 ton
Hyr grävmaskin upp till 1.8 ton
Hyr grävmaskin upp till 2.1 ton
Hyr grävmaskin upp till 3.7 ton
Hyr grävmaskin upp till 6.0 ton

Fördelar med att hyra entreprenadmaskiner

Att hyra grävmaskiner eller andra entreprenadmaskiner erbjuder flera fördelar för dig som kund, speciellt för företag som deltar i stora byggprojekt. Nedan listar vi de främsta fördelarna:

Kostnadseffektivitet
Att hyra maskiner kan vara mer ekonomiskt fördelaktigt än att köpa, speciellt för kortvariga projekt eller arbeten som inte regelbundet kräver användning av specialutrustning. Detta eliminerar kostnader för underhåll, förvaring och kapitalbindning som annars är associerade med att äga maskiner.

Tillgång till den senaste tekniken
Genom att hyra får du tillgång till de senaste och mest avancerade grävmaskinerna på marknaden utan att behöva investera i ny utrustning varje gång en uppdatering blir tillgänglig.

Flexibel uthyrning
Hyrning ger flexibilitet att välja rätt maskin för specifika behov och projekt, vilket kan variera i storlek och omfattning. Detta gör det möjligt att anpassa utrustningen efter projektets specifika krav.

Slipp underhållsbekymmer
När du hyr maskiner slipper du tänka på underhållning och reparationer, vilket innebär mindre ansvar för dig som kund.

FAQ – Vanliga frågor om att hyra grävmaskin i Stockholm

Att hyra en grävmaskin kan vara en effektiv lösning för olika typer av markarbeten, vare sig det handlar om större byggprojekt eller mindre arbeten på din privata tomt. Det är viktigt att identifiera dina behov och välja rätt maskin för ditt projekt. Nedan har vi samlat vanliga frågor kring kostnader, att välja rätt maskin och vilka utbildningskrav som behövs för att köra en grävmaskin.

Vad kostar det att hyra en grävmaskin?

Kostnaden varierar beroende på storleken och typen av maskin du behöver för ditt uppdrag. Större maskiner är dyrare att hyra men med rätt val maskin från starten kan du se till att slippa onödiga kostnader med en för liten grävmaskin som inte uppfyller det behov du har. För att få ett utförligt prisförslag är du välkommen att kontakta oss direkt via telefon – på så vis säkerställer vi att du får ett välgrundat prisförslag som täcker precis det du behöver!

Hur stor grävmaskin behöver man?

Storleken på grävmaskinen du behöver beror på ditt projekts natur och omfattning. Mindre projekt på en privat trädgårdstomt kan klara sig med minigrävare på 2 till 3 ton, medan större anläggningsarbeten och bygguppdrag kan kräva maskiner som väger upp till 6 ton eller mer. Det är viktigt att noggrant överväga ditt projekts krav för att välja en maskin med lämplig kapacitet och storlek. Vi rådgör gärna med dig vilken maskin som passar för just ditt arbete.

Får man köra grävmaskin utan utbildning?

Att köra grävmaskin kräver stor kunskap och förståelse för maskinens funktion och säkerhetsföreskrifter. Olika beställare har ofta egna specifika krav på sina förare. Ur säkerhetsperspektiv är det viktigt att föraren innehar rätt kompetens vilket är avgörande även för att din försäkring ska täcka eventuella problem eller olyckor som kan uppstå. ITEX erbjuder flera företags- och organisationsanpassade utbildningar.

Vilken maskin passar mitt projekt?

För att välja rätt grävmaskin för ditt projekt är det viktigt att ta hänsyn till projektets storlek, maskinens tillgängliga tillbehör och de specifika uppgifter som maskinen ska utföra. Vissa maskiner är mer lämpade för finare grävarbeten, medan andra är bättre för grövre och tyngre uppgifter. Det är även värt att överväga om du behöver tilläggstjänster som leverans och hämtning, samt eventuella tillbehör som skopor eller hammare.

Så går det till att hyra grävmaskin

Du väljer grävmaskin

Behöver du hjälp finns vi snabbt till hands! Vi hyr ut maskiner i hela Stockholm.

Du väljer datum och bokar enkelt din maskin

Bokning sker vardagar måndag-fredag mellan 06.30-16.00

Vi levererar grävmaskinen

Vi kontaktar dig när leveransen är på gång, vill du själv hämta upp din maskin går det bra!

Ditt arbete genomförs

Vi hämtar upp maskinen efter avslutat arbete alternativt lämnar du själv in den!

Vi ser fram emot att höra från dig!

    RING OSS 08-29 20 20