Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

ITEX Rental erbjuder maskinuthyrning i hela Stockholm

ITEX Rental erbjuder maskinuthyrning i hela Stockholm

Som kund hos ITEX Rental har du alltid nära till engagerade maskinkännare som kan hjälpa till att skapa skräddarsydda lösningar för just din verksamhet. Vi har ett brett och modernt produktsortiment som täcker de allra flesta behov inom bygg- och installationsbranschen. I många år har vi varit en hjälpande hand för hantverkare i framförallt Västerort, men vi erbjuder naturligtvis maskinuthyrning för hela Stockholm. Vi finns bara ett handslag eller samtal bort!

Nya och välservade maskiner

På ITEX Rental hittar du garanterat rätt verktyg för jobbet. Vår maskinuthyrning i Stockholm innefattar moderna och välservade maskiner inom samtliga kategorier. Här finner du med andra ord allt från slipmaskiner till grävmaskiner, liftar, byggställningar, manskapsvagnar samt värme- och ventilationsprodukter från ledande leverantörer. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi guida dig till rätt redskap – så att du kan fokusera på det arbete du har framför dig.

Vi hjälper dig hela vägen från maskinval till färdigställt arbete

På våra depåer möter du personal som har gedigen erfarenhet från branschen. Det betyder att vi inte bara hjälper dig att hyra högkvalitativa maskiner, utan att du även får tips och råd på hur de används och vilken maskinuppsättning som passar bäst för just ditt projekt. Vi hjälper dig hela vägen från maskinval till färdigställt arbete och ser det som vårt ansvar att hitta lösningar, oavsett om det rör sig om dagliga maskinbehov eller en akut situation.

ITEX Rental erbjuder maskinuthyrning i hela Stockholm

God service och leveranssäkerhet

När du väljer ITEX Rentals maskinuthyrning i Stockholm väljer du också god service och leveranssäkerhet. Vår personal värdesätter det personliga mötet och strävar efter att alla kunder, såväl stora som små, känner sig prioriterade och viktiga. En mycket viktig del av detta är att erbjuda snabba leveranser oavsett var i Stockholm du befinner dig, så att du aldrig behöver oroa dig för förseningar i ditt projekt. Vi erbjuder dessutom en hyrförsäkring till alla kunder som skyddar dig vid eventuell skadehändelse som brand, inbrott, vattenskador och liknande. Du kan läsa mer om våra försäkringar här.

Tveka inte att kontakta oss för maskinuthyrning i Stockholm

ITEX Rentals depåer ligger i Järfälla och Spånga, men våra hyrkunder finns över hela Stockholm. Vi hjälper hantverkare hela vägen från norr till söder och är alltid öppna för att inleda långsiktiga samarbeten med nya kunder. Tveka inte att kontakta din närmaste depå redan idag för att diskutera dina behov av effektiva maskiner i förstklassig kvalitet. Du kan också ansöka om att bli kund direkt på hemsidan med hjälp av Bank-ID.

FAQ

Vad är fördelarna med att hyra maskiner från ITEX Rental?

Vår maskinpark uppdateras löpande, och innehåller moderna maskiner av högsta kvalitet. Vi lägger stor vikt vid det personliga bemötandet och ser till att alla kunder känner sig prioriterade. Du kan även räkna med snabb och säker leverans.

Var ligger ITEX Rental?

Våra depåer ligger i Spånga och Järfälla, men vi har kunder över hela Stockholm.

Vilka typer av maskiner erbjuder ITEX Rental?

Vi erbjuder maskiner inom alla kategorier, och du får dessutom flera valmöjligheter inom varje kategori. Vårt sortiment innefattar allt från större anläggningsmaskiner till mindre byggmaskiner, värme- och ventilationsprodukter, byggställningar och mycket mer.