Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

Maskinuthyrning med god leveranssäkerhet i Järfälla och Spånga

Maskinuthyrning med god leveranssäkerhet i Järfälla och Spånga

Letar du efter en pålitlig maskinuthyrning i Järfälla och Spånga? ITEX Rental är experter på att ta fram rätt maskiner till rätt projekt. Med det sagt ser vi oss dock inte bara som din leverantör, utan även som din trogna samarbetspartner. Vi samarbetar med ett stort antal nöjda hantverkare över hela Stockholm. Vi ser fram emot att ta oss an ditt projekt och inleda ett långt och tillitsfullt samarbete – redan idag.

Vid din sida hela vägen från start till klart

ITEX Rentals maskinuthyrning i Järfälla och Spånga har i många år varit en trygg punkt för företag inom bygg- och industribranschen. Inte bara av anledningen att vi hyr ut förstklassiga maskiner, utan även för vårt stora kundfokus. Ett komplett byggprojekt kräver tillit mellan alla parter och vi vågar lova att du kan lita på oss till hundra procent. Våra medarbetare på ITEX Rental är passionerade maskinkännare med lång erfarenhet inom branschen och finns vid din sida hela vägen från val av maskin till färdigställt arbete.

Därför är det bättre att hyra än att äga

Varför är det fördelaktigt att vända sig till ITEX Rental som erbjuder maskinuthyrning i Järfälla och Spånga istället för att köpa in egna maskiner till företaget? Det finns faktiskt flera anledningar. Fördelen med att hyra maskiner är att det oftast blir billigare på lång sikt, framförallt om maskinerna enbart ska användas under en kortare period. Genom att hyra från ITEX Rental har du dessutom alltid tillgång till nya, säkra och välservade maskiner av högsta kvalitet. Du slipper även krångel med underhåll av maskiner vilket leder till en betydligt mer effektiv arbetsmiljö.

Maskinuthyrning med god leveranssäkerhet i Järfälla och Spånga

Komplett maskinsortiment med hög leveranssäkerhet

ITEX Rentals maskinuthyrning i Järfälla och Spånga innefattar ett komplett sortiment av maskiner inom samtliga kategorier. Tack vare vårt nära samarbete med några av marknadens ledande leverantörer tillhandahåller vi allt från större anläggningsmaskiner till mindre byggmaskiner, värme- och ventilationsprodukter, manskapsvagnar, liftar och mycket mer. Eftersom vi alltid sätter kundens säkerhet i första hand kan vi även garantera att alla maskiner är moderna, driftsäkra och godkända enligt svensk standard. Vi levererar valda maskiner snabbt och smidigt till din arbetsplats.

Vi ser fram emot ditt samtal

Hos oss på ITEX Rental möter du lösningsorienterade medarbetare som gör allt för dig som kund. Vi ger alltid tips och råd på vilka maskiner som passar bäst för just ditt projekt och finns bara ett samtal bort om du har frågor eller funderingar. Du är varmt välkommen att kontakta någon av våra depåer för maskinuthyrning i Järfälla och Spånga redan idag. Antingen för att ha ett förutsättningslöst samtal om vår maskinuthyrning eller för att inleda ett samarbete. Du kan även ansöka om att bli kund direkt på hemsidan med hjälp av bank-ID.

FAQ

Vad är fördelarna med att hyra maskiner från ITEX Rental?

Att hyra maskiner är oftast mer kostnadseffektivt än att köpa, samtidigt som du slipper krångla med exempelvis färdigställande och underhåll. Du får också tillgång till ett komplett sortiment av toppmoderna och välservade maskiner.

Varför väljer kunder ITEX Rental när de ska hyra maskiner?

ITEX Rental har inte bara ett stort utbud förstklassiga maskiner inom samtliga kategorier, utan även stort kundfokus. Vi finns till hands hela vägen från maskinval till färdigställt projekt, och är bara ett samtal bort om problem skulle uppstå på vägen.

Vart kan ITEX Rental leverera maskiner?

Våra depåer för maskinuthyrning finns i Järfälla och Spånga, men vi levererar maskiner till kunder över hela Stockholm.