Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

Hyr en välservad grävmaskin

Hyr en välservad grävmaskin

Letar du efter en pålitlig samarbetspartner för att hyra grävmaskin i Stockholm? Som kund hos ITEX Rental får du hjälp att hitta det perfekta redskapet – oavsett om du söker en minigrävare för ett mindre projekt eller en rejäl grävmaskin för arbeten av större kaliber. Hos oss arbetar människor med lång erfarenhet inom branschen och en genuin kärlek för maskiner. Med vår expertis får du helt rätt förutsättningar för ett smidigt och problemfritt byggprojekt!

Välsorterat utbud för dig som vill hyra grävmaskin i Stockholm

ITEX Rental har ett brett och varierat sortiment av grävmaskiner från några av de främsta tillverkarna på marknaden. Vi guidar dig till rätt typ av grävmaskin för just ditt projekt och bistår givetvis även med tips och råd på hur den används samt vilka tillbehör du kan tänkas behöva. Du kan känna dig trygg med att alla grävmaskiner är kvalitetssäkrade och att maskinparken uppdateras och kontrolleras löpande. Våra grävare servas och underhålls även med jämna mellanrum så att vi alltid kan leverera hela, rena och säkra maskiner.

Fördelar med att hyra istället för att köpa

Om du inte har ett regelbundet behov av en grävmaskin är det mycket förmånligt att använda vår uthyrning. Genom att hyra maskiner från vår välsorterade och kvalitativa maskinpark slipper du bland annat kostsamma investeringar, transport, underhåll och förvaring. Hos oss kan du hyra en grävmaskin i Stockholm till ett konkurrenskraftigt och fast pris, som även inkluderar en trygg hyresförsäkring. Försäkringen ger dig ett gott skydd vid exempelvis inbrott, annan brottslighet, vattenskador och andra oförutsedda händelser.

 

 

Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten

I varje ny kundkontakt ser vi potential till långsiktiga samarbeten. Genom god kundservice och leveranssäkerhet vill vi bli den maskinpark som du väljer om och om igen. Som nämnt tidigare ska det vara enkelt att hyra grävmaskin i Stockholm och detta gör vi möjligt genom att vara din samarbetspartner istället för enbart maskinuthyrare. Vi finns därför till hands hela vägen från början till slut – från behovsanalys till installation, utbildning, logistik, underhåll och demontering.

Välkommen att hyra din grävmaskin hos ITEX Rental

Har du frågor eller funderingar? Du är i så fall varmt välkommen att kontakta någon av våra depåer i Järfälla eller Spånga och ha ett förutsättningslöst samtal om ett eventuellt samarbete. Du kan även ansöka om att bli kund på vår hemsida – ansök enkelt online med hjälp av Bank-ID redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa just dig!

FAQ

Hur skiljer sig ITEX Rental från andra maskinuthyrare?

Vi ser oss inte bara som din maskinuthyrare, utan även som en samarbetspartner. Hos oss arbetar passionerade maskinkännare som vill underlätta ditt byggprojekt i så stor utsträckning som möjligt, och det gör vi genom att finnas till hands hela vägen från maskinval till färdigställt arbete.

Varför ska man hyra en grävmaskin istället för att köpa?

Om du inte använder en grävmaskin på regelbunden basis kan du spara både tid och pengar genom att hyra istället. ITEX Rental hjälper till att hitta rätt maskin för jobbet, och levererar den sedan direkt till din arbetsplats med snabb leverans.

Vilka typer av grävmaskiner erbjuder ITEX Rental?

Vår maskinpark uppdateras löpande och innehåller därför alltid toppmoderna grävmaskiner från ledande tillverkare. Du hittar garanterat rätt grävmaskin hos oss – oavsett om du söker en mindre eller större modell.
RING OSS 08-29 20 20