Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

Fräscha och välutrustade personalvagnar

Vi vill hjälpa våra kunder att ge sina anställda det ”lilla extra” och höja kvalitén på deras arbetsplatser. Det gör vi genom att hyra ut riktigt fräscha, moderna och mycket välutrustade personalvagnar.

När man arbetar utomhus blir man lätt både blöt, nedkyld, och smutsig. Så att ha en personalvagn på en byggarbetsplats är en självklarhet, både av bekvämlighetsskäl och hälsoskäl. I en personalvagn finns det ett kök,
matrum, toalett, dusch och ett omklädningsrum. I köket finns det en liten spis, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och fika. I matrummet finns det ett matbord med fem sittplatser. I omklädningsrummet kan man både duscha och byta kläder. Där finns det även fem dubbla klädskåp, ett för rena kläder och ett för smutsiga kläder.

Vagnarna vi hyr ut ska kännas som nya

Och visst vill vi ha det rent och fräscht på våra arbetsplatser och i våra lunchrum? Därför går vi alltid igenom våra personalvagnar efter varje uthyrning. Vi ser till att allting är helt och fungerar som det ska. Vi tvättar även vagnen, både utvändigt och invändigt så att nästa kund får en riktigt fräsch och ren personalvagn. Vår ambition är att den vagnen vi hyr ut ska kännas som ny. I vagnen lägger vi även in fräscha frottéhanddukar, kolsyrat vatten och en kortlek.

Vi har även rastvagnar som är något mindre än personalvagnarna. I rastvagnen kan man gå in och sätta sig i en torr och varm miljö. Där kan man även laga mat och ta en fikarast. I vagnen finns det både kök, matrum och toalett. I vårt utbud har vi även något större sovvagnar, med två dubbelsängar som är placerade i varsin gavel på vagnen.

Vi är mycket noga med att allt fungerar

Alla våra vagnar har fått mycket goda omdömen av våra kunder. För en kund var upplevelsen lika skön som att vistas, eller bo i en campingstuga. Och vi ser alltid till att vi kör ut och levererar våra personalvagnar i tid. Och då är de väl genomgångna, hela och rena. Vi är mycket noga med att allt fungerar. Och om kunden får något problem så är det vår uppgift att lösa det så snabbt och smidigt som möjligt. Vi har reservdelar och reservinventarier på lager till alla våra vagnar. Och det finns en stor fördel med personalvagnar istället för att ställa upp byggbodar. För våra vagnar behövs det inga bygglov eftersom de inte är permanenta. Vi kör ut vagnen till kundens arbetsplats och överlämnar nycklarna. Sedan är det bara för kunden att låsa upp och gå in – och allt finns då på plats.

Se vårt uthyrningssortiment av vagnar här ➞