Produktlista

Art.nr {{ item.artno }}
{{ item.price_per_day_formatted }} dag/dygn. Exkl. moms.
- {{ item.count }} + X

Antal artiklar: {{ itemsCount }}
Grundhyra & försäkring: {{ rentalPrice }} kr
Hyra per byggdag/dygn: {{ totalPrice }} kr

Radera hela listan

Hyra bergborrmaskiner i Stockholm

Hyra bergborrmaskiner i Stockholm

Är du i behov av en bergborrmaskin? På ITEX Rental kan du på ett säkert sätt hyra bergborrmaskiner i Stockholm. I vårt utbud hittar du moderna bergborrmaskiner med flera funktioner som täcker ett brett urval av arbetsuppgifter. Maskinerna går att hyra till förmånliga priser både under kortare och längre tidsperioder. Vi anpassar oss helt efter ditt behov och projektets tidsram. Som kund hos oss får du även rådgivning i valet att hitta rätt bergborrmaskin för just ditt projekt. Du får även med dig tips och råd på hur maskinen används.

För ett smidigare och mer kostnadseffektivt arbete

Varje projekt kräver ofta olika typer av bergborrutrustning och ibland även en rad olika maskiner. Våra maskiner är välservade och uppfyller alltid rådande miljö- och säkerhetskrav. Utöver detta finns det även ekonomiska fördelar med att hyra maskiner istället för att köpa nytt. Vid begränsad användning av en bergborr för ett specifikt projekt kan det vara förmånligt att hyra den enbart då maskinen kommer till användning för att slippa att maskiner ligger på lager. Genom att hyra maskiner och redskap slipper du dessutom krångel med regelbunden kontroll och underhåll av maskinerna. Detta löser vi! Så behöver du hyra en bergborrmaskin – tveka inte på att kontakta oss på Itex Rental.

Välj ITEX Rental när du ska hyra bergborrmaskin i Stockholm

Många av våra kunder säger att de skulle rekommendera ITEX Rental till sina affärsbekanta. Vi tror att det finns många faktorer som har lett till detta. Vi ser oss inte bara som ett exceptionellt maskinuthyrningsföretag, utan även som en samarbetspartner till alla våra kunder. Tillit är A och O för ett lyckat projekt inom bygg- och industribranschen. Därför är vi måna om att alltid finnas vid din sida hela vägen från val av maskin till färdigställt arbete. Vårt team arbetar engagerat med stor omsorg för våra kunder. Vi har stor kunskap kring våra maskiner och skräddarsyr varje beställning efter kundens individuella behov – allt för att ditt arbete ska bli så effektivt som möjligt. ITEX Rental erbjuder dessutom hyrförsäkring som skyddar dig vid oförutsedda skadehändelser.

Du kan se hela vårt breda utbud av bergborrmaskiner här.

Slå en signal eller gör en kontoansökan redan idag

Våra depåer ligger belägna i Söderort – närmare bestämt i Järfälla och Spånga. Med det sagt har vi nöjda kunder hela vägen från norr till söder i Stockholm. Oavsett var i huvudstaden ditt företag ligger så erbjuder vi god leveranssäkerhet, personlig service och ett förstklassigt utbud av bergborrmaskiner att hyra. Vi finns alltid ett telefonsamtal eller handslag bort! Du är även varmt välkommen att snabbt och enkelt göra en kontoansökan på vår hemsidan med hjälp av Bank-ID.

FAQ

Vad är fördelarna med att hyra bergborrmaskin från ITEX Rental?

Det är inte många verksamheter som använder bergborrmaskiner regelbundet. Genom att hyra din bergborrmaskin kan du enkelt lämna tillbaka den efter avslutat arbete. ITEX Rentals bergborrmaskiner är dessutom alltid välservade, och vi uppdaterar maskinparken löpande för att alltid erbjuda de mest moderna och pålitliga alternativen.

Vart kan ITEX Rental leverera bergborrmaskiner?

Våra depåer ligger i Spånga och Järfälla, men vi erbjuder snabba leveranser över hela Stockholm.

Vilka typer av bergborrmaskiner erbjuder ITEX Rental?

Oavsett vilka behov du har kan du vara säker på att hitta rätt bergborrmaskin hos oss. ITEX Rental guidar dig till rätt bergborrmaskin, och bistår även med tips på hur den används.

RING OSS 08-29 20 20