Truckutbildning Stockholm

Truckutbildning Stockholm

Spetsa ditt CV med en truckutbildning

Betydelsen av en truckutbildning kan vara större än vad du tror. Många som väljer att läsa truckutbildning har fått nya spännande uppdrag som sedan lett till något ännu bättre och utbildningen har visat sig vara ett smart sätt att spetsa till CV:et.

Itex Rental erbjuder truckutbildning i Stockholm. Med oss väljer du truckutbildning utifrån vilken trucktyp du kommer att använda i ditt arbete. Det är därför viktigt att noga analysera vilket behov du har innan utbildningen väljs.

Vår truckutbildning består av både en A och en B-del. A-delen gäller vissa typer av fordon – såsom exempelvis låglyftande plocktruck och ledstaplare – och B-utbildningen gäller andra fordon som till exempel fyrvägstruck. Observera att om föraren är tänkt att köra trucktyper som finns i både A- och B-utbildning så är det B-utbildningen som gäller.

Oavsett vilken av våra truckutbildningar du väljer är det fokus på hemstudier och 1 dag av teori och praktik på plats med oss.

Itex – kort om oss:

  •      En av Storstockholms större aktörer inom maskinuthyrning
  •      Över 30 års erfarenhet i branschen
  •      Erbjuder mängder av utbildningar som gör dig redo för arbete
  •      Alla våra maskiner drivs av miljödiesel
  •      Transport och leverans sköter vi!

Bli expert med vår truckutbildning i Stockhom

Truckutbildningen i Stockholm med Itex Rental gör dig redo för arbete, och beroende på vilken trucktyp du vill utbildas i – vissa är svårare än andra att hantera – anpassas utbildningens längd och innehåll.

Anmäl dig redan idag till vår truckutbildning och fyll ut ditt CV till nästa jobbansökan!