Säkra Lyft Stockholm

Säkra Lyft Stockholm

Säkra lyft i Stockholm – en viktigt utbildning

Säkra lyft och säker lastkoppling i Stockholm är en kort men vital kurs för alla som vill genomföra tunga lyft i arbetet. Utbildningen Säkra lyft ger arbetaren kompetensen att arbeta snabbt och effektivt utan att göra avkall på säkerheten.

Säkra lyft inkluderar även instruktioner om hur man hanterar och kopplar olika typer av lyftredskap, kunskaper som är otroligt viktiga på en arbetsplats. Vidare ger utbildningen riktlinjer vad gäller roller och ansvar på arbetsplatsen.

Vi på Itex Rental håller i samarbete med Lipac – Sveriges ledande liftuthyrningsföretag – kursen där de enda förkunskaperna är att du måste ha fyllt 18 samt kunna förstå svenska bra.

Säkra lyft i Stockholm – lär dig koppla en last till:

  •      Tornkran
  •      Travers
  •      Kranbil
  •      Andra lyftanordningar för hantering av gods

Utbildningen förhåller sig till aktuella lagar och föreskrifter. Den är teoretisk med fokus på planering och riskbedömning, roller och ansvar vid lyftarbete, kontroll och besiktning med mera. Säkra lyft kulminerar sedan i ett teoretiskt prov. Kursens längd är 4 timmar.

Genom att läsa kursen Säkra lyft i Stockholm gör du en investering i din och dina medarbetares säkerhet och trygghet på arbetsplatsen. Med detta lär du dig att arbeta säkert med tunga lyft och spetsar samtidigt din kompetens inför kommande uppdrag.

Kontakta oss gärna för mer information om kursen Säkra lyft. Priser och generellt upplägg finns att ta del av via vår hemsida. Vill du ha företagsanpassad utbildning går det bra att ta kontakt med vår utbildningsansvarige.