Motorkap Stockholm

Motorkap Stockholm

Vi hyr ut motorkap i Stockholm

ITEX Rental är en av Stockholms större fristående uthyrare av motorkapar. Vi har ett väldigt brett produktutbud. Hos oss hittar du det mesta, från mindre handmaskiner upp till 5-tons grävare.

Att vara kontokund hos oss ger dig många fördelar. Vi har en bred maskinpark, med en välsorterad uppsättning motorkapar, och ser hela Stor-Stockholm som vårt upptagningsområde. Med fyra egna transportbilar samt specialavtal med bud och transportföretag klarar vi lätt alla leveranser.

Några anledningar att hyra motorkap hos oss

  • Mer än 30 års erfarenhet
  • Kompetent och pålitlig personal
  • Etablerad företag
  • Miljövänliga lösningar
  • Utför uppdrag i hela Stockholm

Mer om oss

Om du har ett företag inom bygg, VVS, ventilation, måleri och entreprenad, hyr du automatiskt motorkap enligt vår ”byggprislista”. Du får också del av vår prislista för leveranser till företag, och tillgång till kampanjer och specialerbjudanden i vår butik. Vi har också väldigt trevlig och pålitlig personal, vilket gör oss till ett väldigt bra val om du vill hyra motorkap i Stockholm.

Ett miljövänligare alternativ

Sedan 2008 drivs våra dieseldrivna maskiner med miljödiesel från EcoPar, som jämfört med vanlig dieselolja är betydligt mer miljövänligt. Halterna av kväveoxid i omgivningen går ner med upp till 50 %. Enligt respons från kunder vill ingen återgå till vanlig diesel efter att ha använt det här alternativet.

Istället för bensin använder vi Motomix, som är nästan helt fri från de cancerframkallande ämnena bensen och aromater. I oss har du en partner i Stockholm som tänker på miljön, och du kan hyra motorkap av oss med gott samvete.

Kontakta oss för att hyra motorkap i Stockholm

Om du vill hyra motorkap av oss, nås vi på telefon 08-29 20 20. Det går också bra att kontakta oss via mejl på info@itex.se. Vi finns i Stockholm på Missionsvägen 58 i Bromma, och du är alltid välkommen att titta förbi.

Vi bjuder våra kunder på fika, och här finns alltid färskbryggt kaffe och varm choklad.