Liftuthyrning Stockholm

Liftuthyrning Stockholm

Pålitlig liftuthyrning i Stockholm

Planerar du nästa projekt och funderar över liftuthyrning i Stockholm? Är precision och stabilitet två viktiga faktorer? Trygghet en annan? Då kan vi vara företaget för dig.

Med lång erfarenhet i kombination med en pålitlig och kompetent arbetsstyrka är Itex en av de största aktörerna inom maskinuthyrning till bygg- och anläggningsbranschen i Storstockholm. Vi har ett brett och varierat produktutbud och för dig med behov av liftuthyrning i Stockholm kan vi på Itex hitta lösningen.

Med alpliften förenklas transporten av material inom en byggnad. Med saxliften får du en mångsidig maskin med stor lyftkapacitet, främst för arbete inomhus. Med skyliften underlättas det utvändiga arbetet, till exempel med med fasaden, avsevärt. Hos Itex finns alla dessa alternativ tillgängliga för dig som söker liftuthyrning i Stockholm.

Itex – enkel och smidig liftuthyrning

  •      Liftuthyrning i Stockholm för alla olika typer av projekt
  •      Skyliftar – saxliftar – alpliftar
  •      Alla maskiner drivs av miljödiesel från EcoPar
  •      Vi tar hand om leverans och transport
  •      Kontakta oss för mer information

Vi på Itex försöker göra liftuthyrning så enkelt som möjligt. För att uppnå det för våra kunder är tillit en otroligt viktig faktor. Det är en bransch där trygghet och kvalitetsförsäkran är av stor betydelse, inte minst med tanke på att du förlitar dig på våra maskiner för att kunna slutföra ditt projekt på rätt sätt.

Tillit bygger vi genom att erbjuda ett brett produktutbud och kontinuerligt jobba med kvalité och service. Goda villkor och låga priser får du förstås också!