Liftutbildning Stockholm

Liftutbildning Stockholm

Liftutbildning – bli ett proffs på att hantera liften

Liftutbildning är numera ett måste för alla som vill använda mobila arbetsplattformar. Det är dessutom en förutsättning för arbetsledare, skyddsombud och personal för service- och reparationsarbeten. Genom att läsa liftutbildning förbereds deltagaren på vad som krävs gällande bland annat säkerhet och arbetsmiljö.

Itex Rental, tillsammans med Lipac – Sveriges ledande liftuthyrningsföretag – erbjuder liftutbildning som är auktoriserad av Liftutbildningsrådet. Utbildningen följer Liftläroplanen som utformats enligt ISO, en internationell standard för liftutbildning.

Efter slutförd utbildning är utbildningsbeviset giltigt i fem år och efter det måste utbildningen läsas om. Ta chansen redan idag, utbildningen kan leda till nya spännande projekt.

Lifutbildning med Itex och Lipac – upplägget:

  •      Genomgång av olika maskintyper
  •      Hur liften är uppbyggd
  •      Hur utförs kontroller och besiktning?
  •      Arbetssätt och säkerhet
  •      Arbetsmiljölagar och föreskrifter

Utbildningen innehåller även praktiska övningar som sedan kulminerar i både ett teoretiskt och praktiskt prov. Dessa är nödvändiga för att de som läser utbildningen ska vara fullt redo att hantera liftar i framtiden. De enda förkunskaper som krävs är att du måste ha fyllt 18 år och ha god förståelse i svenska.

Mer information om utbildningen samt priser finns att hämta på vår hemsida.