Kranlyft Stockholm

Kranlyft Stockholm

Hyr en kranlyft i Stockholm

Arbetar du med tunghantering i Stockholm och behöver en kranlyft? Känns det lämpligare att hyra än att köpa? Vi på Itex kan hjälpa dig!

Vi har i över 30 år arbetat med maskinuthyrning till bygg- och anläggningsbranschen och vi vet vad vi pratar om. Vi har en stor maskinpark som passar mängder av olika projekt och främst jobbar vi mot mindre till medelstora företag med varierade uppdrag.

Med en kranlyft underlättas de allra flesta projekt. Kranlyften är en mångsidig maskin som klarar av det mesta inom lyft inklusive bärgning åt industrier och byggföretag.

Alla våra maskiner, inklusive våra kranlyft, drivs av miljödiesel från EcoPar och på vår hemsida kan du läsa mer om hur vi arbetar för miljön.

Så kan du använda en kranlyft:

  •      Husmontage och diverse byggprojekt
  •      Lyft av metallkonstruktioner och väderskydd
  •      Lyft av ventilation och kylanläggningar
  •      Industrilyft
  •      Lyft av andra maskiner eller större fordon

Personalsäkerhet och trygghet är av största betydelse på varje arbetsplats och det är något vi tar på största allvar. Genom att arbeta noggrant och kvalitetssäkra de maskiner vi hyr ut ger vi våra kunder den trygghet de förtjänar.

Itex erbjuder både försäljning och uthyrning av kranlyftar i Stockholm. För de aktörer vi arbetar främst med är dock det mest kostnadseffektiva att hyra in en kranlyft för ett specifikt projekt under en viss tid.

För mer information om Itex Rental och hur vi jobbar, ta kontakt med oss via telefon eller mail. Vi ser fram emot att jobba med er!