Hyra Verktyg Stockholm

Hyr verktyg i Stockholm med väletablerad firma

Är du en mindre hantverkare som behöver hyra verktyg i Stockholm till ett framtida projekt? Vet du vilka verktyg du vill behöver men inte vilken aktör du ska välja? Hos Itex Rental hittar du allt du behöver.

Av oss på Itex Rental kan du hyra verktyg i Stockholm tryggt och säkert. Vi vänder oss till mindre och medelstora hantverkare som utför enklare uppdrag och projekt såsom husrenoveringar och fasadarbete.

Vårt breda och varierade produktutbud samt vår långa erfarenhet i branschen har gjort oss till en av Storstockholms större aktörer inom maskin- och verktygsuthyrning till bygg- och anläggningsbranschen. Vårt sortiment inkluderar verktyg för slipning, sågning, borrning och mycket mer. Behöver du hyra verktyg i Stockholm kan du lita på att du hittar rätt i vårt sortiment.

Itex Rental – lång erfarenhet inom maskin och verktygsuthyrning

  •      Över 30 år i branschen – maskin- och verktygsuthyrning kan vi!
  •      Vi sköter transport och leverans
  •      Stort och varierat produktutbud där det är enkelt att hitta det du letar efter
  •      Goda villkor och försäkringar

På vår hemsida navigerar du enkelt till de verktyg du vill hyra. Skriv in sökordet så får du snabbt upp verktyget du behöver samt produktinformation och information om användningsområde.

Det ska vara smidigt att hyra verktyg

Vi på Itex Rental försöker göra det så enkelt som möjligt för dig som vill hyra verktyg i Stockholm. Våra allmänna hyresvillkor bestämmer bland annat att vi inte tar betalt för normal förslitning på verktygen.

Villkoren är dock utformade för eventuella tvister parterna emellan, men vi ser hellre till att det inte blir någon tvist, bland annat genom att värna om relationen till våra kunder. 30 års erfarenhet i branschen talar för att vi tar hand om våra kunder.

Viktigt med trygghet

Att hyra verktyg är för vissa en stor kostnad och det är därför viktigt att utbytet sker med trygghet och tillit.

Om du som hantverkare känner att du vill veta mer om oss, vår verksamhet och hur vi jobbar är du varmt välkommen att ringa eller maila oss för att ställa dina frågor direkt. Du kan även besöka oss på plats i Bromma!