Hyra Ställning Stockholm

Hyra Ställning Stockholm

Att hyra ställning gör jobbet lite enklare

Genom att hyra ställning i Stockholm underlättas de allra flesta jobb inom bygg- och anläggningssfären. Oavsett om det gäller renovering av hus eller fasad är det oftast klokt att använda sig av en ställning. På så sätt garanteras förmågan att kunna arbeta smidigt, utan att behöva vara orolig för bristfällig säkerhet.

Itex är aktören för dig som söker hyra ställning i Stockholm. Vårt produktutbud passar perfekt för den moderne och ambitiöse hantverkaren som utför de mindre men komplicerade jobben. I vår egna verkstad i Bromma utanför Stockholm reparerar och servar vi våra produkter så att du som hyr får precis det du betalar för.

Vår erfarenhet inom maskinuthyrning för bygg- och anläggningsbranschen talar för sig själv och genom att kontinuerligt arbeta med kvalité och noggrannhet har vi blivit en av Storstockholms mest pålitliga aktörer.

En hyrställning förenklar arbetet:hyrställning stockholm

  •      I Itex produktsortiment hittar du ställningar i olika storlek och för olika syften
  •      Allt från mindre hantverkarställningar till fasadställningar – välj efter ditt projekt
  •      Vi tar hand om din leverans
  •      Bra produkter till bra villkor
  •      Ring oss gärna för prisinformation

Bra produkter oavsett omfattning – och väder!

I vårt breda produktsortiment hittar du den ställning du behöver, både för det större och det mindre projektet. Vår fasadställning med aluminiumram gör fasadrenoveringen lite enklare, och med våra smala byggställningar förenklas ombyggnationen av huset till sommaren!

Många hantverkare inom bygg- och anläggningsbranschen arbetar numera året om, nästan oavsett vilka projekt det gäller. Och även om Stockholms vintrar inte alltid bjuder på mängder av snö kan det minst sagt förekomma utmanande förutsättningar för en hantverkare att göra ett bra jobb. Tur då att det finns ställningar med väderskydd att hyra hos Itex. På så vis kan arbetet underlättas ytterligare, utan hänsyn för rådande väderförhållanden!

Kontakta oss för mer information gällande hyrställning

Bilder samt mer information om hyrställningarna hittar du på vår hemsida. Där kan du även ta del av monteringsinstruktioner, vår försäkringspolicy och hur vi jobbar med miljöarbete.

Föredrar du mer personlig kontakt får du gärna slå oss en signal och ställa dina frågor direkt till en av våra handläggare. Varmt välkommen att hyra din hyrställning i Stockholm hos Itex!