Hyra Skylift Stockholm

Hyra Skylift Stockholm

För dig som vill hyra skylift i Stockholm

Letar du efter en pålitlig aktör för att hyra skylift i Stockholm för kommande projekt? Är du en mindre hantverkare som prioriterar goda villkor och försäkringar? Med Itex Rental hittar du det du behöver.

Itex är ett företag som i över 30 år arbetat med maskinuthyrning, däribland uthyrning av skylifts i Stockholm, till bygg och anläggningsbranschen.

För 10 år sedan infördes regler om att alla som använder en lift måste vara certifierad genom en teoretisk och praktisk utbildning. Vi på Itex erbjuder just en sådan utbildning, och kan ge dig de kunskaperna du behöver för att arbeta med dessa komplicerade maskiner. Vi arbetar tillsammans med Lipac, Sveriges ledande liftuthyrningsföretag, för att erbjuda så bra utbildningar som möjligt. Lipac är auktoriserade utbildare av Liftutbildningsrådet.

Hyra skylift i Stockholm med Itex:

  •      Skylift 12 meters arbetshöjd
  •      Skylift 16 meters arbetshöjd
  •      Skylift 18 meters arbetshöjd
  •      Skylift 21 meters arbetshöjd
  •      Skylift 26 meters arbetshöjd

Med Itex kan du hyra en skylift för arbeten mellan 12 och upp till 26 meters höjd. Våra två skylifts med 12 och 13,5 meters arbetshöjd drivs enbart av el medan resten av våra skylifts drivs av både el och bensin. Alla våra maskiner drivs sedan 2008 av miljödiesel från EcoPar. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi arbetar för miljön.

Genom att hyra skylift i Stockholm med Itex Rental har du en trygghet som inte många andra aktörer kan garantera. Vi tar också hand om transport och leverans av skylift vid behov.