Hyra minidumper Stockholm

Hyra minidumper Stockholm

Här kan du hyra minidumper i Stockholm

Hos ITEX Rental kan du hyra minidumper i Stockholm. Hos oss hittar du det mesta: handmaskiner upp till 5-tons grävare, betonggolvslipar, skyliftar, rull- och fasadställningar och annat smått och gott. Vi har ett väldigt välsorterat produktutbud.

Att vara kund hos oss är väldigt gynnsamt.Vi har en välfylld maskinpark, med en bred uppsättning minidumpers som du kan hyra. Med hjälp av våra fyra egna transportbilar samt specialavtal med bud och transportföretag klarar vi lätt alla leveranser i Stockholm med omnejd.

Några anledningar att hyra minidumper hos oss

  • Mer än 30 års erfarenhet
  • Kompetent och pålitlig personal
  • Etablerat företag
  • Miljövänliga lösningar
  • Utför uppdrag i hela Stockholm

Om du har ett företag inom VVS, ventilation, måleri och entreprenad, hyr du automatiskt enligt en billigare prisbild. Du får då också del av vår prislista för bud/leveranser till företag, samt tillgång till kampanjer och specialerbjudanden. Vår trevliga personal gör att stora som små kunder får bästa möjliga bemötande när de hyr minidumper i Stockholm. Vi lyssnar på dig och dina frågor och önskningar.

Ett miljövänligare alternativ

Våra dieseldrivna maskiner drivs med miljödiesel från EcoPar, som jämfört med vanlig dieselolja är betydligt mer miljövänligt. Istället för bensin använder vi Motomix, som är nästan helt fri från bensen och aromater. I oss har du en partner i Stockholm som tänker på miljön, alltså du kan hyra minidumper av oss med gott samvete.

Kontakta oss för att hyra minidumper i Stockholm

Om du vill hyra minidumper av oss nås vi via telefon 08-29 20 20. Det går också bra att mejla oss på info@itex.se. Vi finns på Missionsvägen 58 i Bromma, Stockholm, där är du alltid välkommen att titta förbi.

Här finns färskbryggt kaffe och varm choklad och vi bjuder alltid våra kunder på fika.