Hyra luftrenare Stockholm

Hyra luftrenare Stockholm

Vi hyr ut luftrenare i Stockholm

ITEX Rental hyr ut luftrenare i Stockholm. Hos oss hittar du det mesta. Här finns allt från mindre handmaskiner upp till 5-tons grävare, betonggolvslipar, skyliftar, rull- och fasadställningar och annat smått och gott. Vårt produktutbud är väldigt välsorterat.

De som är kontokunder hos oss får många fördelar. Vi har en välfylld maskinpark, med en bred uppsättning luftrenare som du kan hyra. Vi ser hela Stor-Stockholm som vårt upptagningsområde, och med fyra egna transportbilar samt specialavtal med bud och transportföretag klarar vi lätt alla leveranser.

Några anledningar att hyra luftrenare hos oss

  • Mer än 30 års erfarenhet
  • Kompetent och pålitlig personal
  • Etablerat företag
  • Miljövänliga lösningar
  • Utför uppdrag i hela Stockholm

Företag inom bygg, VVS, ventilation, måleri och entreprenad hyr automatiskt enligt vår ”byggprislista”, en billigare prisbild. Du får också del av vår prislista för bud/leveranser till företag, och i vår butik får du tillgång till kampanjer och specialerbjudande på tillbehör och maskiner. Vår trevliga personal gör att stora som små kunder får bästa möjliga bemötande när de hyr luftrenare i Stockholm.

Dammfria lösningar hos Itex

En luftrenare kan hjälpa dig med bland annat med att göra ditt arbete med en vinkelslip dammfri. I kombination med munskydd och dammsugare så minskar du mängden damm avsevärt. Låt luftrenaren göra arbetet mer behagligt, vi på Itex med vår skickliga personal hjälper dig lösa dina problem och du slipper oroa dig över oren luft.

Kontakta oss för att hyra luftrenare i Stockholm

Om du vill hyra luftrenare, ring oss på telefon 08-29 20 20, eller hör av dig via mejl på info@itex.se. Vi finns på Missionsvägen 58 i Bromma i Stockholm och du är alltid välkommen att titta förbi.

Här finns färskbryggt kaffe och varm choklad, och vi bjuder alltid våra kunder på fika.