Hyra Lift Stockholm

Förenkla arbetet genom att hyra lift i Stockholm

Att hyra lift till ditt kommande projekt i Stockholm kan vara en god idé. För arbete på hög höjd är en lift – oavsett om det gäller sax- eller skylift – oftast en förutsättning. Det garanterar stabilitet och säkerhet i arbetet, två faktorer som är av absolut största betydelse för en hantverkare.

Med Itex Rental kan du till ett bra pris och goda villkor hyra lift i Stockholm. Vi är en av Storstockholms största aktörer vad gäller maskinuthyrning till bygg- och anläggningsbranschen och uthyrning av liftar är en del av vår kärnverksamhet.

Vårt breda produktutbud inkluderar flera olika sorters liftar för olika ändamål. Hur ser ditt kommande projekt ut? Gäller det arbete inomhus i trängre utrymme kanske en saxlift är det bästa alternativet. Om det handlar om en fasadrenovering är det en skylift som gäller, beroende på vilket arbetshöjd som krävs.

Att hyra lift hos Itex Rental:

  •      Stort och varierat utbud av liftar för många olika projekt
  •      Bra försäkringar och goda generella villkor
  •      Alla våra liftar drivs av antingen el eller miljödiesel från EcoPar
  •      En av Storstockholms större fristående uthyrare
  •      Vi tar hand om dina transporter vid behov

Vi på Itex erbjuder även liftutbildning i samarbete med Lipac – Sveriges ledande liftuthyrningsföretag. Nya lagar från Arbetsmiljöverket kräver att alla som utför arbete med mobila arbetsplattformar i yrkeslivet måste ha en anpassad utbildning.

Med oss får du de teoretiska och praktiska kunskaperna du behöver för att arbeta säkert och effektivt framöver. Att hyra lift hos Itex Rental kan alltså bli ett helhetspaket!

Brett sortiment

Vårt sortiment inkluderar många olika sorts lifter, inklusive saxlift, skylift och alplift. På vår hemsida kan du enkelt läsa mer om vilka liftar som är tillgängliga och bestämma vilka som passar för ditt projekt. Vi vänder oss främst till dig som vill hyra liftar i Stockholm för de lite enklare projekten.

På vår hemsida kan du även läsa mer om hur vi jobbar med miljöarbete, ta del av våra allmänna hyresvillkor samt titta på priser. Välkommen att hyra lift i Stockholm med Itex Rental!