Hyra Lastmaskiner Stockholm

Dags att hyra lastmaskiner i Stockholm?

Bor du i Stockholm och vill hyra lastmaskiner för ett planerat projekt? Det låter som att vi på Itex Rental kan hjälpa dig!

Med Itex Rental kan du hyra lastmaskinen i Stockholm du behöver. Vi är en av Stockholms större aktörer inom maskinuthyrning till bygg- och anläggningsbranschen och har garanterat maskiner som passar dig och ditt projekt.

Genom att hyra lastmaskiner kan du som hantverkare göra ditt jobb lite enklare. Oavsett om det gäller mindre anläggningsarbeten eller som en del på en större byggarbetsplats brukar det vara produktivt och gynnsamt att hyra lastmaskin.

Ofta fungerar lastmaskiner som ett utmärkt komplement på en byggarbetsplats. Lastmaskinens mångsidighet gör att den kan användas i många olika syften, inte minst för att skyffla bort det otympliga material som andra maskiner gräver fram. Ring oss gärna för mer information om våra lastmaskiner och våra villkor för uthyrning.

Så kan du använda lastmaskinen:

  •      Anläggning och schakt – perfekt med lastmaskin
  •      Använd lastmaskin i husbygget för att flytta och framför allt lyfta material
  •      Lägg ut nya gräsmattor utan att förstöra underlaget
  •      Göra bort otympligt material
  •      Snöröjning

Itex Rental jobbar främst mot mindre eller mellanstora företag som sköter de lite mindre arbeten. Att hyra lastmaskiner från oss på Itex Rental behöver dock inte innebära att du måste använda den yrkesmässigt.

Det går lika bra att använda den i privat bruk, till exempel för att fixa till rabatten därhemma. Ta gärna kontakt med oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig!