Hyra Kran Stockholm

Hyra Kran Stockholm

Med oss kan du hyra kran i Stockholm

Har du bestämt dig för att hyra kran i Stockholm till ditt kommande projekt? Försöker du bestämma vilken aktör du vill hyra kran ifrån? Om du tycker att erfarenhet och ett stort och varierat produktutbud är viktigt Itex vara aktören du letar efter.

Vi har i över 30 år arbetat med maskinuthyrning till bygg- och anläggningsbranschen och byggt vår verksamhet på ledord som kompetens, noggrannhet och ansvar. Vill du hyra kran i Stockholm tror vi på Itex Rentalatt vi kan hjälpa dig!

Kranar kommer i många olika former och storlekar och därför gäller det att du har klart för dig vad ändamålet är. Oavsett hur ditt projekt ser ut är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig hitta rätt. Vi jobbar främst mot mindre eller mellanstora företag, hantverkare som behöver hyra kran för arbeten i lite mindre skala.

Det kan exempelvis handla om olika typer av anläggningsarbeten, men även båtlyft eller villaresningar. Oavsett vad det handlar om kan vi hjälpa er att hyra en kran i Stockholm som underlättar ert projekt.

Itex – en av Storstockholms större aktörer

  •      Över 30 år inom maskinuthyrning
  •      Stor och varierad produktkatalog
  •      Liftar och kranar för alla olika ändamål och projekt
  •      Erbjuder utbildning för framtida lift- och kranförare
  •      Transporten tar vi hand om!

Enkelt och smidigt att hyra kran i Stockholm

Uthyrning ska vara smidigt och kunna skötas på kort varsel, och det är något vi kontinuerligt har slipat på under våra 30 år i branschen. För att göra det så enkelt som möjligt att hyra kran hos oss, samt för att hitta den bästa lösningen för varje projekt, uppmanar vi till en öppen dialog med våra kunder. En god kommunikation mellan alla parter gör att missförstånden begränsas och ingen tid går till spillo.

Vi hoppas att ni väljer Itex Rental när det är dags att hyra kran i Stockholm. Vi garanterar konkurrenskraftiga priser samt goda villkor och trygga försäkringar.