Hyra Grävmaskin Stockholm

Det ska vara smidigt att hyra grävmaskin i Stockholm

Vill du kunna hyra grävmaskin i Stockholm enkelt och smidigt? Sköter du jobbet själv men föredrar att hyra in maskinerna? Prioriterar du erfarenhet och kompetens hos den du hyr ifrån? Då har du kommit rätt.

Vad gäller maskinuthyrning i Stockholm är det inte många som slår Itex på fingrarna. Med ett stort och varierat produktutbud samt omfattande erfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen är vi en av Stockholms mest framstående aktörer.

Vi hyr ut grävmaskiner i Stockholm och vänder oss främst mot mindre hantverkare som på egen hand utför enklare jobb. Tillit gentemot våra kunder är ett av våra ledord och med tillit blir det enkelt att hyra ut maskiner i Stockholm, precis som det ska vara!

Itex – en stark aktör när det gäller maskinuthyrning

  •      En av Stockholms större aktörer inom maskinuthyrning i Stockholm
  •      30 års erfarenhet i branschen
  •      Stort och varierat produktsortiment
  •      Smidig leverans av produkter
  •      I vår verkstad finns möjlighet för reparation och service

Byggmaskinuthyrning

På vår hemsida kan du surfa in på vårt uthyrningssortiment och hitta den grävmaskin som passar bäst för ditt kommande projekt. Produktinformation samt tekniska detaljer finns och tillgängligt via hemsidan och är det något övrigt du undrar över får du gärna ringa och ställa dina frågor direkt till en av våra handläggare.

Välkommen till oss på Itex Rental, din aktör för maskinuthyrning för bygg- och anläggningsbranschen i Storstockholm!