Hyra Grävare Stockholm

Hyra Grävare Stockholm

Hyr grävare med en av Stockholms största aktörer

Med Itex Rental är det enkelt att hyra grävare i Stockholm. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och med ett stort utbud av grävare samt ett stort tekniskt kunnande kan du lita på att vi hjälper dig hitta det du behöver för ditt arbete.

Genom att hyra grävare i Stockholm och själv ta hand om jobbet kan kostnaden minimeras. I vissa fall finns möjligheten att hyra grävare och i priset även få med en person som utför arbetet, men då är oftast utgångspriset högre.

Itex – en stark aktör när det gäller maskinuthyrning

  •      En av Stockholms större aktörer inom maskinuthyrning i Stockholm
  •      30 års erfarenhet i branschen
  •      Stort och varierat produktsortiment
  •      Smidig leverans av produkter
  •      I vår verkstad finns möjlighet för reparation och service

Bättre att hyra än att köpa

För hantverkare som fokuserar på enklare jobb kan det vara en bra idé att hyra grävare istället för att köpa. På så sätt hålls kostnaderna nere och med en god relation till uthyraren kan framtida jobb göras enklare.

Vi på Itex värderar relationer och försöker alltid ge bästa möjliga pris till våra kunder. I vårt breda produktsortiment hittar du många olika grävare för en rad olika syften. Vad går det planerade projektet ut på? För dig som är en mindre hantverkare, som kan sköta jobben själv, kan du hitta de produkter du behöver, oavsett om det är asfaltskärare eller olika typer av grävare.