Hyra Byggställning Stockholm

När det är dags att hyra byggställning i Stockholm

Att hyra byggställning kan göra projektet lite lättare att slutföra. Med en korrekt anpassad byggställning vad gäller arbetshöjd, montering samt säkerhetsaspekter, kan till och med de mest komplicerade jobben bli lite enklare.

Även tråkiga väderlekar kan hjälpas av att hyra byggställning. Att renovera fasader eller bygga om hus under en period med oförutsägbart väder är inte enkelt, men med en byggställning med väderskydd kan arbetet underlättas och förlängas in under vinterhalvåret.

När det är dags att hyra byggställning i Stockholm är det viktigt att kunna vända sig till en pålitlig och erfaren aktör. Med oss på Itex kan du lita på att du får båda delarna. Vi har över 30 års erfarenhet inom maskinuthyrning gentemot bygg- och anläggningsbranschen i Storstockholm.

På vår hemsida kan du enkelt navigera vårt uthyrningssortiment och hitta den byggställning du vill hyra. Fullständig produktinformation med tillhörande bilder gör det enklare för dig att hitta det du behöver.

Itex – med oss hyr du din byggställning i Stockholm

  •      Smidig uthyrning med en av Stockholms största aktörer för maskinuthyrning
  •      Brett utbud av byggställningar i Stockholm
  •      30 års erfarenhet i bygg- och anläggningsbranschen
  •      Ett miljövänligt alternativ
  •      Egen verkstad

All information finns via vår hemsida

Itex är en kompetent och erfaren aktör som bygger långsiktiga kundrelationer via gediget arbete och bra produkter. Väljer du att hyra byggställning hos oss i Stockholm kan du lita på att du får bra villkor, bra pris och stabila produkter. Är du mer intresserad av att köpa kan du förvänta dig samma behandling, oavsett om det gäller nyförsäljning eller begagnade produkter.

Prislista, produktinformation och mer information om Itex och vår verksamhet hittar du på vår hemsida. Där kan du även läsa mer om vår försäkringspolicy och allmänna hyresvillkor. Välkommen att hyra din byggställning i Stockholm hos oss!