Hyra Bomlift Stockholm

Hyra Bomlift Stockholm

För dig som vill hyra bomlift i Stockholm

Behöver du hyra bomlift i Stockholm för ett nytt spännande projekt? Är det viktigt med trygga försäkringar och goda villkor? Itex Rental är företaget som hjälper dig med dina liftbehov.

Vi har i över 30 år arbetat med maskinuthyrning till bygg- och anläggningsbranschen och liftuthyrning har alltid varit en viktig del av vår verksamhet.

Idag är vi en av Storstockholms större aktörer inom maskinuthyrning och vi ser fram emot att hjälpa dig hyra bomlift i Stockholm?

Att hyra bomlift hos Itex Rental:

  •      Stort och varierat utbud av liftar för många olika projekt
  •      Bra försäkringar och goda generella villkor
  •      Alla våra liftar drivs av antingen el eller miljödiesel från EcoPar
  •      En av Storstockholms större fristående uthyrare
  •      Vi tar hand om dina transporter vid behov

Vilket typ av arbete gäller det? Ju mer du kan berätta om ditt kommande projekt, desto enklare blir det för oss att rekommendera vilken av våra liftar du bör hyra. En bomlift används oftast när det är viktigt att kunna komma fram enkelt på svåra underlag. En byggarbetsplats är ett exempel där en bomlift passar bra, men du kan även hyra bomlift när du ska måla om huset eller fasadrenovera.

Vill du hyra bomlift i Stockholm? Ta kontakt med oss!

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig hyra bomlift för ditt kommande projekt. Är du osäker över pris får du gärna ringa oss och ställa dina frågor. Du kan även besöka oss i våra lokaler i Bromma!