Hyra Bobcat Stockholm

Hyra Bobcat Stockholm

Så kan du hyra bobcat i Stockholm

Att hyra bobcat i Stockholm kan vara ett utmärkt alternativ för hantverkaren som sköter lite mindre arbeten inom bygg- och anläggningsbranschen. Bobcaten, beroende på vilken maskinstorlek som väljs, är perfekt för arbeten som till exempel dränering och plattsättning. Vissa föredrar också att hyra bobcat för privat bruk, till exempel för att plantera tomter eller gräva om rabatten.

Att hyra bobcat i Stockholm behöver inte alltid innebära en lång process. Det finns vissa aktörer som sköter maskinuthyrning med proffsighet och enkelhet. Itex Rental är en sådan aktör.

Sedan 30 år tillbaka har vi jobbat med maskinuthyrning gentemot bygg- och anläggningsbranschen. Vi har ett stort och varierat utbud av masking och för dig som behöver hyra bobcat i Stockholm är Itex Rental ett mycket bra alternativ.

Hyra bobcat i Stockholm med Itex Rental:

  •      Tre olika storlekar på våra lastmaskiner – 1200 kg, 1700 kg samt 2500 kg
  •      Alla maskiner drivs av miljödiesel från EcoPar
  •      Perfekt för dräneringsarbete, arbete på mindre grunder och rabatter
  •      Du kan även hyra pallgafflar tillsammans med din bobcat
  •      Behöver du sopaggregat kan du även hyra det hos Itex Rental

Vi på Itex Rental har goda villkor och bra försäkringar. Priser för att hyra bobcat i Stockholm varierar men vi kan garantera dig att våra priser är högst konkurrenskraftiga. Vi jobbar främst mot mindre till medelstora företag som sköter enklare arbeten. Vid behov sköter vi även leverans och transport av maskinerna.

Om du vill hyra bobcat i Stockholm, besök gärna vår hemsida för att ta reda på mer om vår verksamhet och vilka maskiner vi erbjuder.