Hyra asfaltskärare Stockholm

Hyra asfaltskärare Stockholm

Vi hyr ut asfaltskärare i Stockholm

ITEX Rental hyr ut asfaltskärare i Stockholm, och har ett väldigt brett produktutbud. Hos oss hittar du det mesta, från mindre handmaskiner upp till 5-tons grävare.

Att vara kund hos oss är väldigt fördelaktigt. Vi har en välsorterad uppsättning asfaltskärare, och ser hela Stor-Stockholm som vårt upptagningsområde. Våra fyra egna transportbilar klarar lätt de flesta leveranser och vi har dessutom specialavtal med bud och transportföretag.

Några anledningar att hyra asfaltskärare hos oss

  • Stor erfarenhet
  • Kunnig och trevlig personal
  • Respekterat företag
  • Miljövänligt tänk
  • Vi har hela Storstockholm som upptagningsområde

Mer om Itex Rental

Om du har ett företag inom bygg, VVS, ventilation, måleri och entreprenad hyr du automatiskt asfaltskärare enligt en billigare prislista. Du får då också tillgång till kampanjer och specialerbjudanden i vår butik. Dessutom är vår personal väldigt pålitlig och trevlig, vilket gör oss till ett väldigt bra val om du vill hyra asfaltskärare i Stockholm.

Ett miljövänligare alternativ

Sedan 2008 drivs våra dieseldrivna maskiner med miljödiesel från EcoPar, som jämfört med vanlig dieselolja är betydligt mer miljövänligt. Halterna av kväveoxid i omgivningen går ner med upp till 50 %. Enligt respons från kunder vill ingen återgå till vanlig diesel efter att ha använt det här alternativet.

Istället för bensin använder vi Motomix, som är nästan helt fri från de cancerframkallande ämnena bensen och aromater. I oss har du en partner i Stockholm som tänker på miljön, och du kan hyra asfaltskärare av oss med gott samvete.

Kontakta oss för att hyra asfaltskärare i Stockholm

Om du vill hyra asfaltskärare av oss nås vi på telefon 08-29 20 20. Det går också bra att kontakta oss via mejl på info@itex.se. Vi finns i Stockholm på Missionsvägen 58 i Bromma, och du är alltid välkommen att titta förbi. Vi bjuder våra kunder på fika, hos oss hittar du alltid färskbryggt kaffe och varm choklad.