Flexmaskin Vinkelslip Stockholm

Flexmaskin Vinkelslip Stockholm

Vi hyr ut flexmaskiner och vinkelslipar i Stockholm

ITEX Rental är en av Stockholms större fristående uthyrare av flexmaskiner och vinkelslipar. Hos oss hittar du det mesta. Här finns allt från mindre handmaskiner upp till 5-tons grävare, betonggolvslipar, skyliftar, rull- och fasadställningar m.m. Vi har ett väldigt brett produktutbud.

Att vara kontokund hos oss ger dig många fördelar. Vi har en bred maskinpark, med en välsorterad uppsättning flexmaskiner och vinkelslipar, och ser hela Stor-Stockholm som vårt upptagningsområde. Med fyra egna transportbilar samt specialavtal med bud och transportföretag klarar vi lätt alla leveranser.

Några anledningar att välja oss när du behöver en vinkelslip

  • Mer än 30 års erfarenhet
  • Kompetent och pålitlig personal
  • Etablerat företag
  • Miljövänliga lösningar
  • Utför uppdrag i hela Stockholm

Företag inom bygg, VVS, ventilation, måleri och entreprenad hyr automatiskt enligt vår ”byggprislista”. Du får också del av vår prislista för bud/leveranser till företag. I vår butik får du tillgång till kampanjer och specialerbjudande på maskiner och tillbehör. Vår trevliga personal gör att stora som små kunder får bästa möjliga bemötande när de hyr flexmaskin eller vinkelslip i Stockholm.

Dammfria lösningar hos Itex

Hos oss på Itex kan du även få hjälp med att göra ditt jobb med flexmaskinen en dammfri upplevelse med hjälp de luftrenare och dammsugare som vi hyr ut. Vi har många olika lösningar för just dina behov och vår kompetenta personal hjälper dig med dina olika frågor och funderingar. Du ska inte behöva oroa dig för dammet när du använder vinkelslipen du hyrt av oss.

Kontakta oss för att hyra flexmaskin i Stockholm

Om du vill hyra flexmaskin eller en vinkelslip, ring oss på telefon 08-29 20 20, eller hör av dig via mejl på info@itex.se. Vi finns på Missionsvägen 58 i Bromma och du är alltid välkommen att titta förbi.

Vi bjuder våra kunder på fika, och här finns alltid färskbryggt kaffe och varm choklad.