Avfuktare Stockholm

Hyra Avfuktare Stockholm

Vi hyr ut avfuktare i Stockholm

ITEX Rental med mer än 30 års erfarenhet av maskinuthyrning för bygg & anläggningsbranschen är en av Storstockholms större fristående uthyrare av avfuktare i Stockholm. Hos oss hittar du det mesta du behöver för ditt arbete. I vårt breda produktutbud finns allt från mindre handmaskiner upp till 5-tons grävare, betonggolvslipar, skyliftar, rull- och fasadställningar m.m.

Som kontokund hos vinner du många fördelar. Vi har en bred maskinpark, där bland annat avfuktare ingår, som förnyas hela tiden. Vi ser hela Stor-Stockholm som vårt upptagningsområde. Med fyra egna transportbilar samt specialavtal med bud och transportföretag klarar vi lätt alla leveranser, från små handmaskiner till stora grävare, lastare, bodar, byggställning, stängsel med mera.

Några anledningar till att välja oss

  • Mer än 30 års erfarenhet
  • Kompetent och pålitlig personal
  • Etablerat företag
  • Miljövänliga lösningar
  • Utför uppdrag i hela Stockholm

Hyr en avfuktare hos Itex

Företag inom bygg, VVS, ventilation, måleri och entreprenad hyr automatiskt enligt vår ”byggprislista”. Du får också del av vår prislista för bud/leveranser till företag. I vår butik får du tillgång till kampanjer och specialerbjudande på maskiner och tillbehör. Vår trevliga personal lovar att du som kund (stor som liten) skall få bästa möjliga bemötande när du hyr avfuktare i Stockholm.

Naturligtvis ser vi på varje kund individuellt och ser till att du får ett avtal som motsvarar ditt uthyrnings- och transportbehov.

Kontakta oss för att hyra avfuktare i Stockholm

Om du vill hyra avfuktare, ring oss på telefon 08-29 20 20, eller hör av dig via mejl på info@itex.se. Vi finns på Enköpingsvägen 150 i Kallhäll, Mamrevägen 21 i Spånga och du är alltid välkommen att titta förbi.

Vi bjuder våra kunder på en välbehövlig fikapaus. Det finns alltid färskbryggt kaffe och varm choklad.