Jobba hos oss

Vi söker kvalificerade medarbetare som vill hjälpa oss att växa ytterligare och behöver därför utöka vårt team med en

Säljare till Stockholm – Bromma

Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår marknad i Stockholm. Du kommer driva och utveckla försäljningen mot både befintliga och nya kunder som främst är byggentreprenörer vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro hos kund ger resultat. Du kommer utgå från vår anläggning i Bromma där även dina blivande kreativa kollegor håller till.

Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av försäljning på fältet inom byggbranschen
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende med både kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer
  • Du har ett stort affärssinne, är strukturerad och noggrann
  • Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska mycket väl i tal och skrift

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt, framgångsrikt och stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak, vi har marknadsmässiga bra villkor. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Lämna din ansökan online här.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta
Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 0706 57 80 74 eller Ulf Hammar 0706 06 31 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!